Acasă Bitcoin Cash Crypto traderii au trădat BTC în favoarea Bitcoin Cash

Crypto traderii au trădat BTC în favoarea Bitcoin Cash

748
0
bitcoin cash

Bitcoin cash este moneda care stă pe buzele tuturor în ultimele zile, având cel mai mare volum de tranzacționare de când s-au inventat crypto monedele. Mașina de propagandă a oamenilor BCH a avut efect. A fost un atac împotriva bitcoin, atac care a început cu diverse zvonuri, articole pro bitcoin cash și a culminat cu anularea segwit2x, lucru care a dus la o panică totală pe piață. Problema majoră a BTC, pe lângă faptul că tranzacțiile se desfășoară din ce în ce mai greu este costul ridicat al unei tranzacții. Și nu ăsta a fost scopul celor care au inventat crypto monedele, al celor care se bat cu pumnul în piept că, crypto monedele sunt viitorul și costul de transfer al banilor al băncilor este foarte mare?

Păi cum putem vorbi atunci de BTC, dacă acesta a devenit exact ce urâm noi cel mai mult?
Bitcoin cash a atins peste 1600$ pe unitate, mult peste așteptările oricui, chiar și ale mele. Susținătorii bitcoin cash își pot freca mâinile de fericire, au făcut profit pe spatele fraierilor care cumpără monede virtuale, e ca și cum ai cumpăra o sticlă cu aer cu 10$ în speranța că într-o zi poluarea va deveni atât de insuportabilă și o vei putea vinde cu 1000$. Poate comparația este un pic exagerată, dar este singura care mi-a trecut prin minte. Nu poți folosi BTC la cumpărăturile de zi cu zi, cu atât mai puțin BCH care în afară de exchange-uri nu poate fi folosit nicăieri. Și atunci de ce mai cumpărăm? Vă spun eu, știți răspunsul…din dorința de îmbogățire rapidă.

Diferența dintre Bitcoin și Bitcoin Cash
Problema cea mai importantă este costul de transfer, cum am spus și mai sus, nu este posibil să plătești 130$ taxă de transfer pentru a trimite 1400$ cuiva, aproape 10%? ce suntem noi, cămătari?

tranzactie bitcoin

Ce se încearcă prin această creștere spectaculoasă a BCH?
Ei bine, lucrul cel mai important care se dorește este ca BCH să fie declarat adevăratul bitcoin. BCH este net superior mult hulitului de acum BTC. De reținut că pe exchange-uri sunt 2 simboluri diferite pentru bitcoincash, pe unele exchange-uri bitcoin cas poate fi regăsit sub denumirea de BCC iar pe altele sub denumirea de BCH. Va fi declarat BCH ca fiind BTC? sincer…nu cred, BTC va rămâne pentru totdeauna BTC orice ar fi, însă BCH se îndreaptă vertiginos spre pragul de 2000$ iar mulți îl consideră adevărata monedă….a trebuit ceva timp nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here