Acasă Bitcoin Cash Oamenii din spatele Bitcoin Cash au manipulat pretul BCC

Oamenii din spatele Bitcoin Cash au manipulat pretul BCC

803
0
bitcoin cash bcc

Am văzut sânge în acest weekend pe piața crypto monedelor. Bitcoin Cash a rupt așteptările tuturor și a sărit la peste 2000$ în doar câteva ore. Cum a fost posibil așa ceva? Ei bine, echipa de șoc a Bitcoin Cash, Roger Ver, Craig Wright, Jihan Wu și Calvin Ayre au făcut acest lucru posibil, atât direct cât și indirect. Totul a început cu câteva zvonuri pe facebook, articole pro bitcoin cash și transferuri mari de bitcoin pe bitfinex și probabil celelalte exchange-uri cunoscute.

Unul din portofelele electronice care se pare că aparține lui Roger Ver și a fost folosit pentru a vota pe bitcoin.com a transferat către Bitfinex 25.000 BTC în timp-ul răscoalei anti Bitcoin. Ce s-a întâmplat cu acei bani? Nu putem decât specula deoarece cei de la Bitfinex nu vor spune niciodată ce s-a întâmplat cu cei 25.000 de BTC care au intrat în contul lor și cum au fost, sau dacă au fost folosiți pentru a mări prețul BCH. Un lucru este sigur, prețul BCC a crescut cu 300% în numai câteva ore, iar rulajul BCC a stabilit un nou record de la inventarea crypto monedelor. Este doar o coincidență? Nu cred.

Între timp, prețul bitcoin cash, preț care la un moment dat a depășit 2000$ a început să scadă și se pregătește să ajungă la o valoare de 800-1000$.

Cine este Roger Ver?

Roger Ver este un tip care în 2002 a fost condamnat pentru că vindea explozibili pe ebay, explozibili care au fost găsiți ulterior în apartamentul unde locuia.
Roger Ver a știut să profite de pe urma nebuniei bitcoin și a devenit multimilionar. El face parte din echipa de dezvoltare a BCH neavând însă nici un fel de calități de programator, în plus acesta se consideră și este considerat de unii ca adevăratul Satoshi Nakamoto. Cum ar putea oare cineva care nu are abilități de programator să fie adevăratul Satoshi Nakamoto?

Care este următorul pas pentru Bitcoin Cash?

Posibil să mai fie un al doilea val, un al doilea pump. Unii se așteaptă la un pump mai mic, totuși cred că va fi destul de mare. Posibil ca prețul să scadă întâi până la un nivel de 800$ înainte de a crește, iar pump-ul să vină treptat, o creștere treptată ar fi cea mai bună soluție pentru viitorul acestei monede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here