Acasă KIN Deadline pentru preschimbarea criptomonedelor KIN ERC20

Deadline pentru preschimbarea criptomonedelor KIN ERC20

346
0
kin

Au mai rămas aproximativ 2 săptămâni până la deadline-ul de preschimbare a tokenurilor KIN ERC20. Cei care dețineți cripto monede KIN aflate în rețeaua Ethereum.

Deadline-ul oferit de către cei de la KIK este extrem de scurt, iar în cazul în care nu faceți swap-ul până pe 12 Iunie 2019, veți pierde cel mai probabil toate tokenurile KIN ERC20 deținute în portofelul electronic. Cei de la KIN nu spun clar că nu veți mai putea preschimba tokenurile după această dată, dar suportul oferit celor care vor să preschimbe va fi extrem de limitat și cel mai probabil va fi oprit după un timp. Trebuie să preschimbați tokenurile în această perioadă, până pe 12 Iunie 2019!

Potrivit blogului oficial al celor de la Kin, noul KIN este va fi un blockchain descentralizat bazat pe protocolul Stellar, rețea pe care Kin va putea fi cumpărat, vândut, câștigat și cheltuit.

Noul KIN va oferi viteză și scalabilitate, lucruri extrem de necesare aplicațiilor care au milioane de utilizatori, kin adresându-se în mod special aplicațiilor cu foarte mulți utilizatori, aplicații ca KIK, Nearby, Tapatalk, Swelly, Vent, Rave..etc.

Cum facem Swap la tokenurile KIN ERC20

Swap-ul se face relativ simplu. Detalii gasiti pe https://www.kin.org/migration/

În primul pas, va trebui să instalați un wallet recomandat de către cei de la KIK, puteți descărca Atom Wallet – atomwallet.io, există versiuni pentru toate sistemele de operare, Windows, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, pentru mobil puteți descărca de pe AppStore sau Google Play.

Pasul doi, după ce ați transferat tokenurile KIN pe walletul KIN* – ECR20, intrați pe CoinSwitch sau Changelly și începeți swap-ul. Detalii găsiți pe site-ul celor de la kin, aveți link mai sus. Personal recomand Changelly, https://kin.changelly.com/.

Pentru a evita situații neplăcute, nu uitați să faceți swap-ul până pe 12 Iunie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here