Acasă Monaco MCO Anunțul pozitiv de la Monaco coin scade valoarea tokenurilor

Anunțul pozitiv de la Monaco coin scade valoarea tokenurilor

850
0
cripto moneda monaco

Bazat pe Ethereum, token-ul Monaco a scăzut astăzi în valoare după anunțul pozitiv al echipei că în sfârșit mult așteptatele carduri VISA au intrat în linie dreaptă. Investitorii MCO sunt deja obișuiți cu astfel de anunțuri, astfel că mult așteptata creștere a Monaco nu a mai avut loc, din contra, cripto moneda a avut o scădere destul de importantă, astfel că imediat după anunțul pe twitter al celor de la Monaco coin, a avut loc un sale puternic care a dus moneda de la 105.000 de Satoshi la 92.000 (aproximativ 6$), o scădere de peste 10%.

Posibil ca acest sale să fie făcut chiar de competitorii direcți care doresc prin acest lucru să ofere o doză și mai mare de neîncredere pentru iubitorii acestui proiect.

monaco card

În aplicația de mobil în acest moment sunt rezervate aproximativ 25.000 de carduri și probabil mulți dintre cei care le-au rezervat nu mai dețin token-uri, astfel că în momentul în care va avea loc efectiv livrarea cardurilor, cererea de token-uri va crește, implicit și prețul acestora.

Maximul atins de MCO a fost în August 2017, atunci când valoarea acesteia a ajuns la 25$.

Monaco este un portofel electronic pentru cripto monede la care aveți atașat un card VISA. Puteți retrage cu el bani de la orice ATM din lume, îl puteți folosi la cumpărături și primiți înapoi până la 2% din valoarea tranzacțiilor.
Detalii aici: http://mco.cryptopedia.ro

Folosiți link-ul de mai sus pentru deschiderea unui cont utilizând telefonul mobil și primiți 10$ gratuit din partea celor de la MCO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here