Acasă Ripple XRP Curs ripple Iulie 2018

Curs ripple Iulie 2018

663
0
curs-ripple

Nu am scris de foarte mult timp pe acest blog. Pur și simplu m-am luat cu alte proiecte, proiecte care nu au nici o legătură cu crypto monedele. De la ultimul articol scris la mijlocul lunii Ianuarie 2018 s-au întâmplat multe. Piața crypto monedelor a ajuns la un minim demn să vă pună întrebări serioase. Îmi aduc aminte de vremurile când jucam holdem poker și majoritatea dintre noi erau niște peștișori înconjurați de rechini. Exact așa arată piața cryptomonedelor în Iulie 2018. Peștișorii sunt înconjurați de rechini, de balene care nu se mai satură să facă bani pe dorința de îmbogățire rapidă a celor veniți cam târziu la masă. Nu au mai rămas decât firimituri.

În articolul de astăzi voi vorbi scurt despre cursul Ripple XRP, fiind una din cripto monedele mele preferate, monedă virtuală în care continui să sper că va ajunge iar la un 2$ pe unitate.

Care este prețul Ripple în Iulie 2018?
Ripple se tranzacționează între 40 de USD cenți și 48-50 de cenți, fiind în strânsă legătură cu mult hulitul bitcoin. Crește bitcoin, crește și Ripple. Scade bitcoin, scade și ripple. În acest moment nici o știre nu poate aduce ripple la stadiul de superstar fără aprobarea tătucului bitcoin. Și totuși, la o analiză sumară, bitcoin se se vinde și se cumpără la 6500-6700$. Asata înseamnă undeva la 30-33% din maximul istoric atins de bitcoin. În schimb, ripple a avut un maxim de 3$ atins în Ianuarie 2018 și acum se vinde cu 0,45-0,47, adică ripple a pierdut de peste 6 ori din valoarea maximă istorică.

Ce înseamnă acest minim la Ripple? Nu poate însemna decât un singur lucru. Cineva din tătucii fondatori sau din cei care au rezerve colosale de ripple scapă treptat de ei. Pînă la urmă Ripple Circulating Supply este de 39,262,444,717. O valoare imensă nu? Cum am spus, în acest moment nu există decât pump și dump. Vom mai vedea ripple la un maxim de 2$? Da, tot ce este posibil, dar nu uitați că lumea s-a ars și nu mai vrea să ajungă ripple la 100$, se vor mulțumi cu profit mai mic în speranța că vor putea cumpăra iar ieftin.

A doua variantă posibilă este ca cei care au vândut la 2-3$ și cumpără constant la 40-50 de cenți să mai facă un dump puternic, să aducă ripple la 20-30 de cenți, lucru de evitat însă, pentru că poate distruge încrederea investitorilor. Rezultatul? La mijlocul lui Iulie va urma cel mai probabil o perioadă liniștită de buy urmată de un pump puternic la 1-2$. Când? Cine știe, dacă aș ști, acest blog nu ar mai exista. Părerile mele sunt simple speculații, păreri personale, însă ripple xrp face parte din crypto monedele mele de suflet. Prețul normal al ripple raportat cu maximul prețului bitcoin ar trebui să fie undeva 90 de cenți – 1$.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here