Acasă Ripple XRP Ripple XRP la un maxim istoric

Ripple XRP la un maxim istoric

773
0
xrp ripple

Dacă îmi zicea cineva acum cîteva luni că Ripple va ajunge să depășească 2$ până de Anul Nou, aș fi zis că este nebun. Țin minte că se discuta că Ripple va ajunge 1$ de Craciun, lucru care mi se părea cu neputință. Toată lumea vorbea de supply, iar cu un Bitcoin pe valuri era imposibil să ajungă la 1$. Ei bine imposibilul s-a întâmplat, și nu numai că a ajuns la 2$, dar a și sărit de 3$, ajungând chiar la 3.80$ pe anumite exchange-uri

În acest moment Ripple ocupă locul 2 în coinmarketcap, cu o capitalizare de 128 de miliarde de dolari și se tranzacționează undeva la 2,5-3$. Din punctul meu de vedere, cu indulgență aș merge pe un 15 cenți, dar 3$? mi se pare absurd. Ei bine această creștere a făcut ca unul din cei care au falimentat celebrul exchange Mr GOX să devină miliardar. Este vorba de McCaleb, acesta deținând nu mai puțin de 5,3 miliarde de XRP. Pe lângă XRP, acesta deține și 1 milard de Lumeni XLM, 1 XLM fiind cotat undeva între 70-80 de cenți.

Am câteva întrebări pentru cei care cumpără acum, au ochelari de cal și nu vor să asculte:

Este Ripple o monedă virtuală funcțională? Este folosită de cineva? Răspunsul este NU. Nimeni nu folosește această monedă, nici măcar băncile, acestea folosind doar tehnologia Ripple.
Vă oferă cei de la Ripple vre-o acțiune în schimbul monedelor virtuale? Nu
Puteți cumpăra în mod uzual produse, servicii cu Ripple? Nu
Poate ajunge Ripple la 20$? Sunt sigur că poate ajunge lejer la ce isterie există pe piață. Întrebarea pe care trebuie să o puneți este: merită riscul de a face buy pe un vârf de lance, ca să nu zic prăjină 🙂 pentru un 6x-7x? Nu

Ripple a crescut atât poate și prin simplul motiv că cineva a început să cumpere în Decembrie Ripple în valoare de sute de milioane de dolari. Băieții care monitorizează tranzacțiile au observat acest lucru și și-au dat seama ce va urma, de aici o reacție în lanț. Orice monedă, cât de nesimnificativă poate deveni super star, depinde doar de balena care va înghiți acea monedă.

Sfatul expertului în ce priveste Ripple. Sell at 2.9-3.5$. Așteptăm corecția, cel mai probabil de peste 40%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here