Acasă Bitcoin Bitcoin se menține la 7000$

Bitcoin se menține la 7000$

357
0
bitcoin noiembrie

Pe mulți i-a surprins creșterea monedei virtuale bitcoin la 7000$, totuși nu toată lumea a fost surprinsă de creșterea valorii după anunțul așa zis-ului fork Bitcoin Gold. Din ce în ce mai mulți investitori și-au pierdut încrederea în alts și preferă investiția în Bitcoin. Și cum orice schemă piramidală are nevoie de investitori iar BTC nu sufera lipsa banilor care intră în sistem acest lucru nu face decât ca valoarea monedei virtuale să crească.

BTC este doar o schemă piramidală din punctul nostru de vedere iar orice investiție trebuie tratată cu foarte mare grijă. S-au făcut bani, s-au făcut averi din BTC? Da! și se vor mai face, dar la un moment dat toate acestea se vor opri.

BTC este o monedă virtuală depășită din toate punctele de vedere. Costul pe tranzacție și timpul de confirmare sunt foarte mari, astfel că moneda nu are nici o sustenabilitate în tranzacțiile de zi cu zi.

Cât valorează un Bitcoin azi?

Luni 6 Noiembrie 2017, un BTC valorează aproximativ 7300$, cu un minim de 7100$ și un maxim de 7600$ în ultimele 24 de ore. Ce înseamnă acest lucru? Bitcoin va valora de Crăciun peste 10.000$! Nu contează următorul fork, nu contează că vine Crăciunul și oamenii vor mai retrage din coins pentru a avea cash, contează doar faptul că această monedă virtuală a oferit investitorilor un câștig substanțial în anul 2017. În leii românești moneda virtuală a ajuns să valoreze aproape 30.000 de Lei, o sumă absolut incredibilă pentru oricine. Sfatul meu pentru următoarea perioadă? Hodl Bitcoin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here