Acasă Știri Bitcoin și alte crypto monede Urmează un nou PUMP pentru XLM?

Urmează un nou PUMP pentru XLM?

926
0
stellar lumen xlm

XLM este moneda virtuală care acum 3 săptămâni a luat cu surprindere comunitatea crypto și a făcut un salt de la 335 de satoshi la un maxim de 1080 într-un interval de doar 5 ore. De atunci moneda a avut câteva încercări de revenire dar nu a reușit sa crească la mai mult de 760 de satoshi, având o scădere regulată și constantă până la o medie de 330-400. Trendul XLM pare a fi unul pozitiv și pare că se va aprecia în următoarea perioadă, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp. În momentul scrierii acestui articol XLM Stellar Lumen (am scris denumirile sub care este cunoscut) se tranzacționa la 370-380 de satoshi.

Se pregătește un PUMP pentru XLM Stellar?

Toate indiciile din ultimul timp arată că da, se pregătește un PUMP. Până unde va urca XLM?….ei bine asta rămâne de văzut, dar preconizăm o creștere între 20 și 50%, adică un preț între 480 și 600. Binențeles poate avea un factor decisiv și valoarea BTC, dar mă aștept la fluctuații importante pe piața de altcoins, iar XLM este una din monedele luate în vizor de balene.

XLM ocupă locul 20 în coinmarket cap având o capitalizare de 465 de milioane de dolari. Cel mai mare volum de tranzacționare pentru această monedă se regăsește pe Poloniex, Bittrex și Kraken, valorând un preț aproximativ de $0.027 pe unitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here