Criptopedia

Creșteri spectaculoase pe token-ul SUI datorate produsului de investiții SUI Trust

De catre Criptopedia - 12 sep 2024

SUI a înregistrat o creștere spectaculoasă în ultima zi, alimentată de lansarea produsului de investiții SUI Trust al unuia dintre cei mai mari administratori de active digitale din lume, Grayscale Investments. Subscripțiile în noul produs de investiții din ampla lor suită sunt disponibile doar investitorilor instituționali sau investitorilor individuali eligibili.

Token-ul SUI a crescut cu 16.89%, urcând de la $0,74 pe 2 septembrie la un maxim lunar de $1,05 în cursul zilei de astăzi. În plus, Sui a raportat o creștere de 27% în ultimele 7 zile, consolidându-și poziția printre cele mai promițătoare active digitale.

Odată cu această creștere a prețului, capitalizarea de piață a SUI a depășit pragul de 2,78 miliarde de dolari, ceea ce a făcut ca acest activ să devină al 28-lea cel mai valoros din piața criptomonedelor. Volumul zilnic de tranzacționare a atins aproximativ 517 milioane de dolari, indicând un interes crescut din partea investitorilor.

Produsul de investiții SUI Trust

Grayscale a anunțat faptul că produsul de investiții SUI Trust, din ampla sa suită de produse orientate către piața crypto, este acum deschis subscripțiilor pentru investitorii calificați. Acest vehicul investițional va oferi mai multă expunere token-ului SUI, iar investitorii vor evita să cumpere, să vândă sau stocheze token-ul, în mod direct.

Conform unei pagini de informații publice de la Grayscale, NAV-ul pe acțiune al produsului este de $13,50, în timp ce fiecare acțiune conține 14,95 token-uri SUI, evaluând astfel valoarea fiecărui token SUI din acest fond la $0.90. Având în vedere valoarea actuală a token-ului SUI, care este peste $1, piața pare să se pregătească pentru un discount.

Investitorii ar putea considera aceasta ca o oportunitate de a achiziționa token-uri SUI la un preț efectiv mai mic prin intermediul produsului Grayscale comparativ cu prețul de pe piață. Aceasta ar putea duce la oportunități de arbitraj.

TVL-ul SUI crește la 718 milioane de dolari

SUI este o rețea blockchain bazată pe contracte inteligente care se clasează în prezent pe locul 28 în topul criptomonedelor după capitalizarea de piață, cu $2,78 miliarde de dolari. Arhitectura blockchain-ului este concepută pentru a stimula adopția aplicațiilor Web3, având caracteristici cheie precum execuția paralelă, zkLogin și tranzacțiile sponsorizate.

Cu o prezență în expansiune în ecosistemul DeFi și al activelor din lumea reală, valoarea totală blocată (TVL) a SUI a înregistrat o revenire notabilă.

După ce a scăzut cu peste 50% de la maximele de 750 milioane de dolari în mai 2024 la aproape 342 milioane de dolari la începutul lunii august, datele DeFiLlama arată că TVL-ul SUI a revenit la peste 718 milioane de dolari. Este a 10-a cea mai mare rețea după TVL, deși este departe de Ethereum, care reprezintă peste 65% din valoarea totală blocată pe toate rețelele.

Între timp, token-ul nativ SUI este utilizat în mecanismul de proof-of-stake al rețelei blockchain pentru recompense. SUI este, de asemenea, folosit pentru plata taxelor de tranzacție, utilitate în rețea și guvernanță. 

Articole similare

Analiză tehnică detaliată BTC - 21.07.2024
Analize

Analiză tehnică detaliată BTC - 21.07.2024

Bitcoin atingea în ziua de 5 iulie nivelul minim al ultimelor 127 zile. De atunci s-a apreciat cu 26%, atingând $67,600. Mai sunt 2 zile până la mult așteptatul eveniment: start tranzacționare pe produse ETF de pe ETH.

Ce este USDC? (US Dollar Coin)
Proiecte crypto

Ce este USDC? (US Dollar Coin)

Scurtă prezentare a monedei USDC. Scurtă istorie a monedei. Ce este atât de special la această monedă și ce poți face cu USDC?

Ce este Binance Coin BNB?
Proiecte crypto

Ce este Binance Coin BNB?

BNB este criptomoneda emisă de bursa Binance și se tranzacționează sub simbolul BNB. Binance Exchange este unul din cel mai mare schimb de criptomonede din lume cu un volum de 7,6 miliarde de dolari.

Analiză tehnică pentru BTCUSD și ETHUSD - 28 Iulie 2022
Analize

Analiză tehnică pentru BTCUSD și ETHUSD - 28 Iulie 2022

Piața criptomonedelor arată semne de revenire după scăderile constante din ultimele săptămâni. Funding rate-ul pentru Bitcoin și Ethereum au devenit pozitive în cadrul platformelor de tranzacționare importante.