Criptopedia

Criptocronica - Cele mai importante stiri crypto ale saptamanii 28

De catre Criptopedia - 20 iul 2021

BNY va furniza servicii de tip ETF pentru GBTC
Brazilia aproba primul ETF pe Ethereum
SEC amână decizia ETF pentru WisdomTree
Paypal mareste limita de cumparare pentru criptomonede
Bank of America va permite tranzactionarea futures pe Bitcoin
El Salvador poate avea propria sa moneda de tip stablecoin

1) BNY Mellon a fost angajat de Grayscale Investments pentru a ocupa mai multe posturi critice de backend. Gestionarea activelor criptografice transformă enormul său fond bitcoin -active de 22 miliarde de dolari- într-un fond de tranzacționat la bursă. Parteneriatul este un semn bun că moneda de încredere bitcoin va fi transformată într-un fond de tranzacționare la bursă (ETF – exchange traded fund) mult mai disponibil.

sursa Coindesk

 

2) Autoritatea de reglementare braziliană CVM, supraveghetorul brazilian al valorilor mobiliare, anunță că Brazilia este prima țară latino americană ce va avea un ETF pe Ethereum. Propunerea QR Asset, firmă de investiții blockchain ce activează ca un fond de tranzacționare la bursă, își propune să faciliteze un ETF ( exchange traded fund) bazat pe Ethereum, pentru investitorii instituționali și de retail. Acest ETF se va afișa pe bursa B3 din Sao Paulo sub denumirea QETH11, a declarat QR Capital.
sursa News Bitcoin

 

3) America Securities and Exchange Commission (SEC) a amânat o hotărâre cu privire la cererea fondului de tranzacționare la bursă (ETF – exchange traded fund) WisdomTree până în toamnă. Peste o duzină de aplicații bitcoin ETF sunt în prezent examinate de SEC. Încă nu sa aprobat niciun schimb de criptomonede în Statele Unite.
sursa Coindesk

 

4) PayPal permite acum utilizatorilor din Statele Unite să achiziționeze până la 100.000 USD în crypto săptămânal. PayPal a anunțat joi că pentru clienți cu locuința în America măresc suma de la 20.000 USD la 100.000 USD declarând aceștia că oferă „ mai multă alegere și flexibilitate în achiziționarea cryptomonedelor”.
sursa Cointelegraph

 

5) Potrivit rapoartelor, Bank of America a permis tranzacționarea futures bitcoin pentru clienți. Sursele susțin că unii clienți se pregătesc să tranzacționeze contracte futures bitcoin, care sunt decontate în numerar, și că unul sau doi au intrat deja online. Bank of America este a doua cea mai mare bancă a țării.
sursa Coindesk

6) Guvernul din El Salvador are planuri de a lansa o criptomonedă nativă. Dolarul Colon va fi introdus până la sfârșitul anului 2021, se arată în raport. Vestea vine la câteva săptămâni după ce guvernul țării din America Centrală a aprobat legea bitcoin a președintelui. Acesta va trata criptomoneda originală ca mijloc legal de plată și va cere companiilor să o accepte.
sursa Coindesk

Articole similare

Ce este Tornado Cash si cum oferă confidențialitate?
Proiecte crypto

Ce este Tornado Cash si cum oferă confidențialitate?

Tornado Cash este un protocol de tip mixer, deseori folosit de către hackeri în încercarea de a pierde urma criptomonedelor transferate. Protocolul tornado.cash îmbunătățește anonimatul tranzacțiilor prin acest thumbler.

Ce este Polygon (Matic) și cum funcționează?
Proiecte crypto

Ce este Polygon (Matic) și cum funcționează?

Polygon este un proiect de blockchain care se concentrează pe scalabilitate și eficiență. Este construit pe protocolul Ethereum și aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește viteza și costurile tranzacțiilor.

Escrocheriile din spatele monedei Squid
Știri

Escrocheriile din spatele monedei Squid

De la 2 trilioane $MCAP la aproape zero. Escrocii monedei SQUID câștigă 3,3 milioane $, va interveni SEC?

Datoria națională a Statelor Unite ale Americii
Analize

Datoria națională a Statelor Unite ale Americii

Datoria națională a Statelor Unite ale Americii a depășit pragul alarmant de 35 de trilioane de dolari. Există multe semne de întrebare cu privire la viitorul economic al celei mai mari economii din lume.

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 16
Analize

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 16

Analiză tehnică criptomonede - Raport săptămânal cu evoluția prețului pe Bitcoin, Ethereum și moneda cu cea mai slabă performanță LINK. Tendințe săptămânale la monedele digitale de top din piaţă.

Analiza săptămânii pe BTC, ETH, ALTS - No6
Analize

Analiza săptămânii pe BTC, ETH, ALTS - No6

Analiză tehnică criptomonede - Raport săptămânal cu evolutia pretului pe bitcoin, ethereum și Ripple. Tendințe piață săptămâna 3-a din Noiembrie 2020