Criptopedia

Crypto Stiri - săptămâna 18 - 23 ianuarie 2021

De catre Wattafa - 23 ian 2021

Balenele își mută fondurile foarte rapid

Cei care au acumulat la $33.000-$31.000 au mutat fondurile în portofele private, și câțiva au și vândut din cauza scăderii.

Pentru a sării înapoi peste $34.900 este necesară acumularea continuă de către balene și instituții deoarece traderi așteaptă nivelul de suport.

Creșterea rapidă a rezervelor valutare și a ofertei active este o provocare, cu toate acestea, acumularea de către instituții precum GrayScale probabil va susține prețul peste $31.000.

În ciuda corecțiilor din 2018, a existat un raliu susținut al prețurilor în 2019, chiar dacă a fost relativ întârziată. Dacă o situație similară apare aici, februarie ar putea vedea revenirea raliului de preț după expirarea opțiunilor viitoare pe CME.

Bitcoin of America în creștere: +600 de ATM-uri

De când Bitcoin a ajuns la nivel record, populara criptomonedă este foarte căutată. Întrucât criptomoneda continuă să obțină adoptarea generală, este esențial să fie mult mai accesibil pentru toți cei care vor să ia parte în revoluția financiară. În prezent, majoritatea achizițiilor Bitcoin au loc pe exchange-uri, ceea ce îi împiedică pe mulți să se arunce în criptomonede din cauza temerilor cu privire la încrederea acestor platforme.

Bancomatele Bitcoin sunt o soluție familiară la problema menționată mai sus, care facilitează achiziționarea criptomonedei de către publicul larg.

Cu toate acestea, nu există multe ATM-uri Bitcoin de găsit în întreaga lume. Dar acest lucru se va schimba în curând, deoarece Bitcoin of America se străduiește să se asigure că fiecare oraș din fiecare stat al SUA primește cel puțin un bancomat Bitcoin.În prezent au peste 600 de bancomate funcționale, iar rețeaua se extinde rapid prin adăugarea de 100-150 de atm-uri lunar.

Unii oficiali ruși sunt nevoiți să își vândă criptomonedel până în aprilie 2021

Rusia și-a adoptat legea criptomonedelor în luna Ianuarie, legislație care nu oferă răspuns direct la unele întrebări. Există cel puțin 2 inițiative care impun oficialilor publici să declare sau chiar să scape de fondurile ținute în criptomonede. La 10 dec 2020, președintele rus Vladimir Puțin a semnat un decret prin care obliga unii oficiali publici să își dezvăluie participațiile criptografice până la 30 iunie.Conform decretului, oficialii ruși sau persoanele care doresc să ocupe funcții publice trebuie să dezvăluie activele lor digitale, precum și cele ale soțului / soției și copiilor lor.Dar există și o altă reglementare care interzice anumitor oficiali ruși să dețină orice criptomonedă, în conformitate cu măsurile anticorupție ale țării.

 

MicroStrategy cumpără BTC în valoare de 10 Millioane dolari

La 22 ianuarie 2021, Compania MicroStrategy Inc. a anunțat că a cumpărat încă aproximativ 314 bitcoini de circa 10,0 milioane dolari în numerar, în conformitate cu politica sa de rezervare a trezoreriei, la un preț mediu de aproximativ 31.808 dolari pe bitcoin, inclusiv taxele și cheltuieli.

Mulți trezorieri se uită probabil la activele lor întrebându-se dacă este inteligent să pună totul pe un coș de dolari, mai ales că se așteaptă ca dolarul să continue să scadă în valoare, ceea ce poate fi simțit cu adevărat de companiile care se angajează în comerț internațional, precum Apple care este plătit în devalorizare de dolari de către consumatorii americani, dar plătește angajaților lor din China pentru întărirea yuanului.

Ceva pe care bitcoin îl poate remedia, deoarece este un activ tranzacționat la nivel global, cu fluctuațiile fiat globale reflectate de obicei în prețul său.

Coinbase are peste $90B în active pe platformă

Creșterea activelor Coinbase probabil a fost cauzată de către MicroStrategy, Ruffer Investment și alte instituții care au folosit serviciul principal de brokeraj pentru a achiziții mari de Bitcoin în ultimele luni.

Brian Foster de la Coinbase a dezvăluit în raport:  activele aflate sub controlul custodiei Coinbase au reprezentat mai mult de 50% din totalul de 90 de miliarde de dolari, adăugând că au executat tranzacții unice care au depășit 1 miliard de dolari pentru unele dintre cele mai mari instituții din lume.

Articole similare

Analiza tehnica criptomonede - Raport Saptamanal cu evolutia BTC, ETH, ADA
Analize

Analiza tehnica criptomonede - Raport Saptamanal cu evolutia BTC, ETH, ADA

Analiza tehnica criptomonede - Raport saptamanal cu evolutia pretului pe bitcoin, ethereum si Cardano. Tendinte piata saptamana 4 din Octombrie 2020

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 12
Analize

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 12

Analiză tehnică criptomonede - Raport săptămânal cu evoluția prețului pe Bitcoin, Ethereum și performerul săptămânii DOGE. Tendințe săptămânale la monedele digitale de top din piaţă.

Stiri din crypto - Cronica saptamanii IV din Octombrie
Știri

Stiri din crypto - Cronica saptamanii IV din Octombrie

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri din crypto? Am selectionat pentru tine un top saptamanal cu cele mai hot stiri din domeniul criptomonedelor. Citeste stirile saptamanii celei de a 4-a saptamani, luna Octombrie

MultiversX: Moneda digitală puternic poziționată pentru adoptarea globală
Proiecte crypto

MultiversX: Moneda digitală puternic poziționată pentru adoptarea globală

Elrond Network a făcut tranziția la MultiversX. Viziunea de a crea o nouă economie a internetului, departe de frontierele spațiului fizic, a evidențiat apariția a 3 produse noi: xPortal, xFabric, xWorlds.

Despre Polkadot — Blockchain 3.0
Proiecte crypto

HOT
Despre Polkadot — Blockchain 3.0

Tot ce trebuie să ştii despre Polkadot, unul dintre cele mai revoluţionare proiecte din ecosistemul crypto. Cum funcţionează şi care sunt elementele specifice acestui proiect?

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 18
Analize

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 18

Analiză tehnică criptomonede - Raport săptămânal cu evoluția prețului pe Bitcoin, Ethereum și moneda cu cea mai bună performanță LUNA. Tendințe săptămânale la monedele digitale de top din piaţă.