Criptopedia

Escrocheriile din spatele monedei Squid

De catre Criptopedia - 03 nov 2021

Înșelătoria Squid Game a uimit tot internetul. Dezvoltatorii Squid Game Token au fugit exact când prețul a crescut rapid 2.400% în 24 de ore. Aceștia au reușit un „rug pull” incredibil. Deținătorii de monede sunt neputincioși și nu se pot retrage după creșterea prețului.

 

 

Escrocii au furat 3,3 milioane de dolari de la investitori după ce acesta a fost tranzacționat la un cent marțea trecută și a crescut la aproape 2.856 de dolari, cu o capitalizare de piață de 2 trilioane de dolari. SEC este încă îngrijorat cu privire la utilizarea XRP ca securitate în procesul XRP. Noul token P2E a prezentat indicatori de pericol, dintre care cel mai evident era incapacitatea utilizatorilor de a-și vinde monedele. În plus, după cum a raportat BBC, site-ul token-ului P2E a inclus mai multe probleme ortografice și gramaticale, iar după ce a fost dezvăluită înșelătoria, site-ul, precum și profilurile de rețele sociale care promovau tokenul, au dispărut.

 

Neglijență din partea SEC?

Aceasta este o bătălie pierdută pentru SEC deoarece este în conflict cu capacitatea comisiei de a efectua sarcini de securitate. Întrebarea reală este dacă SEC va reglementa în cele din urmă aspectele de piață care necesită un astfel de proces.

„În ziua de astăzi, monede noi pot fi listate pe exchange-uri descentralizate în prima zi în care sunt create, fără nicio reglementare sau efort… Așa că ați putea cumpăra monede create de orice anonim cu minime cunoștințe în domeniu ”, a declarat Jinnan Ouyang de la compania de criptomonede Openmining din Singapore, într-un interviu BBC.

Articole similare

Ce este Kimchi Premium și ce avantaje oferă?
Educație

Ce este Kimchi Premium și ce avantaje oferă?

Kimchi Premium reprezintă diferența dintre prețurile criptomonedelor dintre schimburile din Coreea de Sud și schimburile valutare. Investitorii sud-coreeni pot specula această diferență cumpărând BTC de pe alte piețe.

Retragere parțială a BTC dupa atingerea unui nou ATH
Știri

Retragere parțială a BTC dupa atingerea unui nou ATH

O optică obiectivă a evoluției Bitcoin, care a depășit așteptările generale prin atingerea unui nou ATH în data de 28 decembrie. Prețul a suferit o retragere parțială ulterior, dar suntem increzători pe termen scurt.

BlackRock solicită autorizarea unui ETF pe Bitcoin
Știri

BlackRock solicită autorizarea unui ETF pe Bitcoin

ETF - fond de investiții tranzacționat pe o bursă, similar cu o acțiune, conceput pentru a urmări un indice de piață specific (ex S&P 500). ETF oferă investitorilor expunere la mai multe active într-un singur instrument.

Banksters: Joc unic play-to-earn bazat pe blockchain
Proiecte crypto

Banksters: Joc unic play-to-earn bazat pe blockchain

Banksters, joc unic pe blockchain care îți răsplatește abilitatea de a previziona tendințele piețelor digitale.