Criptopedia

O mega-balenă crypto a cumpărat 30.000 de Bitcoin în ultimul weekend

De catre Criptopedia - 20 iul 2021

În weekendul 16-18 iulie, o mega-balenă Bitcoin a achiziționat peste 30.000 de Bitcoin. Aceeași balenă a cumpărat 29.880 BTC pentru aproximativ 950 milioane USD în ultimele trei zile. Aproximativ 144.000 BTC sunt controlate de aceeași organizație pe 18 portofele. Până de curând, această balenă enormă nu făcuse niciodată o singură achiziție și nici nu vânduse niciunul dintre Bitcoin-urile sale. Valoarea deținută este în prezent de 252 milioane USD, fiind achiziționată în decembrie 2018 pentru 3970 USD cu o investiție netă de 31 milioane USD. Adresele listate 89-106 pe BitInfoCharts aveau toate 8000 Bitcoin înainte de achiziția curentă, conform statisticilor.

 

Activitate bitcoin
De la ajustarea de la mijlocul lunii mai 2021, numărul de adrese Bitcoin care interacționează cu rețeaua a scăzut constant. Potrivit expertului de piață Willy Woo, nu există dovezi ale unei inversări a tendințelor în acest moment. În ciuda scăderii continue, comercianții continuă să achiziționeze mai mult Bitcoin.
Sâmbăta trecută, 17 iulie, în timpul următoarei ajustări a dificultății mineritului de Bitcoin, prețul BTC a scăzut cu încă 5%, atingând un nou minim din ianuarie 2020. Rata de hash se îndreaptă din nou spre nord, depășind 100 m TH / s.

*foto: santiment

sursa: Coingape

Articole similare

Ce este și cum funcționează Bitcoin Cash?
Proiecte crypto

Ce este și cum funcționează Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash intenționează să ofere o alternativă la rețeaua Bitcoin propunând o soluție de scalare diferită a bazei de cod Bitcoin Core. Principala diferență dintre Bitcoin și Bitcoin Cash este dimensiunea blocului.

Analiza tehnica pentru bitcoin, ethereum si altcoin-ul saptamanii
Analize

Analiza tehnica pentru bitcoin, ethereum si altcoin-ul saptamanii

Revenim cu cea mai completa ANALIZA TEHNICA din zona crypto! Analizam evolutia BITCOIN si ETHEREUM pentru anticipa trend-ul. Studiem performerul saptamanii – LITECOIN. BONUS: De ce pariem pe LINK!

Analiză tehnică pentru BTCUSDT, grafic pe 1D
Analize

Analiză tehnică pentru BTCUSDT, grafic pe 1D

Bitcoin printează double top sub presiunea vânzării din zona 72000 USD. Structura de 3 luni formează o mișcare laterală, cu maximul (Swing High) la 73880$ și minimul (Swing Low) la 56500$. Primul FVG aproape complet.

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 16
Analize

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 16

Analiză tehnică criptomonede - Raport săptămânal cu evoluția prețului pe Bitcoin, Ethereum și moneda cu cea mai slabă performanță LINK. Tendințe săptămânale la monedele digitale de top din piaţă.

DEFI INDEX - Analiză și Market Overview
Analize

hot
DEFI INDEX - Analiză și Market Overview

Scurtă introducere în sfera DeFi. Analiză tehnică a Index-ului care cuprinde top 25 DeFi Coins. Nivele orizontale de interes, support și rezistență. Explicații însoțite de potențiale target-uri.

Coreea de Sud impozitează profiturile din crypto din 2022
Știri

Coreea de Sud impozitează profiturile din crypto din 2022

Coreea de Sud impozitează veniturile din monede virtuale din 2022. Și românii au obligații fiscale anuale de impozitare a profiturilor din crypto.