Criptopedia

Șansele lui Trump de a câștiga alegerile prezidențiale au atins un nivel record pe Polymarket

De catre Criptopedia - 14 iul 2024

Probabilitatea ca fostul președinte american Donald Trump să câștige viitoarele alegeri prezidențiale din SUA a crescut la un nivel record după o tentativă de asasinat eșuată, conform pariorilor de pe platforma descentralizată Polymarket.

Trump, care a fost rănit în timpul unui miting în Pennsylvania, a văzut șansele sale de a câștiga viitoarele alegeri prezidențiale crescând până la 70% pe Polymarket, un site care permite utilizatorilor să parieze pe diverse evenimente folosind criptomonede.

Un purtător de cuvânt al Serviciului Secret a confirmat siguranța candidatului prezidențial republican după incident, potrivit The New York Times. Altercația s-a soldat cu moartea unui presupus atacator și a unui susținător din public, precizează live feed-ul publicației.

În urma incidentului, imagini și videoclipuri provocatoare cu Trump, cu fața pătată de sânge, făcând un gest de victorie cu pumnul ridicat, au devenit virale pe rețelele de socializare. Acest eveniment a avut loc în contextul săptămânilor de discuții publice axate pe greșelile și slăbiciunile percepute ale rivalului său, actualul președinte Joe Biden.

Trump, care a promis să susțină Bitcoin în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale din 2024 pe 5 noiembrie, a fost confirmat ca vorbitor principal la o conferință Bitcoin care va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Într-o declarație făcută luna trecută la Washington, D.C., Trump a spus: „Voi asigura că viitorul Bitcoin va fi în SUA și nu va fi relegat în străinătate. Voi susține dreptul la auto-custodie.” El a început, de asemenea, să accepte contribuții pentru campanie în diverse monede digitale, inclusiv BTC, ETH, SOL și DOGE.

După scăparea la limită a lui Trump de la mitingul său din Pennsylvania, în care un glonț i-a zgâriat urechea, prețul Bitcoin a urcat peste $60.000, crescând de la minimele anterioare de $53.000 din această lună. 

Articole similare

Analiză tehnică FTX Token — 26 noiembrie
Analize

Avansat
Analiză tehnică FTX Token — 26 noiembrie

Analiză tehnică FTX Token din data de 26 noiembrie. Urmărim structurile la nivel săptămânal și daily.

Compania 3AC riscă să intre în insolvență
Știri

Compania 3AC riscă să intre în insolvență

Fondatorii Three Arrows Capital, Kyle Davies și Zhu Su, declară că iau în considerare lichidarea tuturor activelor deținute de companie și se pregătesc de o posibilă insolvență.

Despre Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum
Personalități

Despre Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum

Tot ce trebuie să știi despre fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin. De la copilărie până la planurile sale de viitor, cum ar fi guvernarea proiectului Metaverse.

Analiză tehnică DYDX/USDT pe 1D timeframe
Analize

Analiză tehnică DYDX/USDT pe 1D timeframe

Analiză tehnică pe paritatea DYDX/USDT pe Daily timeframe. Această analiză succintă a fost întreprinsă de Paul Bogdan, unul dintre administratorii grupului Cryptopedia.

Datoria națională a Statelor Unite ale Americii
Analize

Datoria națională a Statelor Unite ale Americii

Datoria națională a Statelor Unite ale Americii a depășit pragul alarmant de 35 de trilioane de dolari. Există multe semne de întrebare cu privire la viitorul economic al celei mai mari economii din lume.

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 20
Analize

Raport Săptămânal: BTC, ETH, ALTS #No. 20

Analiză tehnică criptomonede - Raport săptămânal cu evoluția prețului pe Bitcoin, Ethereum și moneda cu cea mai bună performanță XRP. Tendințe săptămânale la monedele digitale de top din piaţă.