Acasă Știri Bitcoin și alte crypto monede Dimineață nebună pentru Unobtanium

Dimineață nebună pentru Unobtanium

375
0
unobtanium

În dimineața aceasta, speculanții au profitat de naivitatea multora și au crescut prețul artificial la moneda virtuală Unobtanium. În doar 2 ore s-a trecut de la agonie la extaz și invers. Prețul unei monede virtuale Unobtanium, a crescut de la 0.01125701 până la 0.09898980. În doar o oră și ceva Unobtanium a ajuns să valoreze de 9 ori valoare de început.

Asta nu este tot, după creșterea spectaculoasă a urmat o prăbușire și mai spectaculoasă. În numai jumătate de oră Unobtanium, care urcase până la o valoare de aproape 560$ pe unitate, a scăzut până la 0.02809004 pe unitate.

Moneda, a cărei valoare stabilă era undeva la 140$ înainte ca Bittrex să anunțe delistarea acesteia a ajuns la o valoare de aproximativ 200-300$. După ce a coborât sub 200$ a urmat o altă nebunie, moneda a urcat la 500$…. și ce credeți că a urmat după această a doua urcare spectaculoasă? Binențeles că Unobtanium a scăzut iar. La ora scrierii acestui articol Unobtanium este moneda cu cea mai mare creștere pe ziua de astăzi, rămâne de văzut ce se întâmplă până la finalul zilei.

Indiferent de valoarea acesteia, chiar dacă se face 1000$ mâine, stați deoparte de această monedă și de orice alte monede speculative ca aceasta. Nu riscați să vă băgați banii în shit coins așa cum zic unii, riscați să vă pierdeți toți banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here