Acasă Unobtanium După delistare, Unobtanium se menține în 60-80$

După delistare, Unobtanium se menține în 60-80$

295
0
cryptopia unobtanium

Unobtanium, una din crypto monedele care a făcut furori săptămâna trecută, spre surprinderea noastră a reușit să nu se deprecieze foarte mult.

Din păcate această monedă, delistată de către cei de la Bittrex nu are nici o valoare comercială, neavând nici măcar un site activ performant, precum și o lipsă totală de profesionalism din partea creatorilor care nu aduc nici un fel de imbunătățiri în ciuda valorii de piață care se situează în acest moment la o valoare de aproximativ 12 milioane de dolari. În plus design-ul inferior, inclusiv al logo-ului din pagina oficială de twitter lasă mult de dorit și arată clar că dezvoltatorii nu vor investi în dezvoltarea monedei într-un viitor apropiat.

Sincer, cum am scris și mai sus ne surprinde încă valoarea ridicată a monedei, care în acest moment este de 65$, mult peste valoarea reală a acestui shit coin. Să nu uitam că în urma manipulării pieței, în ultima zi, înainte de delistarea de la Bittrex, crypto moneda a crescut la 500$. Posibil o relistare a monedei ar aduce-o iar pentru o scurtă perioadă la valori inimaginabile, nereale și frauduloase! Cu un volum de doar 11.000$ în ultimele 24 de ore îmi este dificil să spun ce ține această monedă pe linia de plutire.

După delistare, singurul exchange cât de cât ok, dar cu o putere de piață prea mică care să conteze pe piața cryptomonedelor este cryptopia. Din păcate este foarte greu să vinzi sau să cumperi pe acest exchange deoarece nu există destulă lichiditate. Site-ul cryptopedia va monitoriza în permanență evoluția atât a Unobtanium cât astfel încât să puteți avea cât de cât o idee despre evuluția acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here