Acasă Zvonuri, trolling, crypto știro Bitcoin Cash after PUMP

Bitcoin Cash after PUMP

383
0
bth pump

Bitcoin Cash și-a atins scopul! A început să fie văzută cu alți ochi de investitori și să fie acceptată de comercianți. Ieri, celebrul site Internet Archive a anunțat că acceptă donații și în crypto monedele Zcash și Bitcoin Cash. Internet Archive acceptă donații în Bitcoin încă din 2012. Posibil datorită taxelor de transfer mari și a popularității celor două cripto monede, cei de la Internet Archive au decis să accepte plăți și cu acestea.

Ce mai face Bitcoin Cash?
Ei bine, așa cum era de așteptat BCH a scăzut, la un moment dat ajungând chiar la 800$. Totuși cripto moneda se menține la un nivel de 1150-1250$ fără probleme, cu mici fluctuații, însă cu un trend ascendent.

La ce ne putem aștepta de la BCH?,
Toată lumea așteaptă un PUMP și probabil că va veni odată ce BTC va atinge 9000-9500, pump ce va duce Bitcoin Cash lejer la 3000$ cu o stabilizare de 1800-2000. Este arhi suficient pentru Roger Ver și compania, până la urma BCH a fost moca nu? (cel puțin pentru ei).
BCH a atras atenția că poate și va deveni un jucator important pe piața monedelor.

Cu ce probleme se confuruntă Bitcoin Cash?
Una din problemele majore cu care se confruntă BCH este faptul că multă lume încurcă adresele și trimit BCH către BTC și vice-versa, făcând astfel fondurile trimise neutilizabile.

Cine a avut de câștigat de pe urma pump-ului?
Dacă luăm în considerare că BTC se tranzacționează azi la aproape 8000$, iar bitcoin cash la 1250$, balenele sigur nu au avut de pierdut, în schimb prostimea care a cumparat scump și a vândut ieftin (atât BTC cât și BCH) intrând în panică a înregistrat pierderi serioase.

La ce preț merită cumpărat BCH?
Probabil un preț foarte bun ar fi 800$, totuși un preț un ar fi oriunde între 1000-1180$!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here