Acasă Zvonuri, trolling, crypto știro Bitcoin Cash se pregătește de un nou record?

Bitcoin Cash se pregătește de un nou record?

441
0
bitcoin cash

Bitcoin Cash este moneda virtuală care a rezultat în urma primului fork al bitcoin. Cu un maxim de 850$ pe unitate, maxim atins la mijlocul lui August se pregătește de un nou maxim istoric, cel puțin ăsta este pronosticul meu în ce privește Bitcoin Cash pentru următoarea perioadă. Dacă Segwit2x nu va reuși să se impună, vom vedea o creștere spectaculoasă a BCH. Milionarii care stau în spatele BCH doresc ca Bitcoin cum îl știm noi să dispară, și așa cum am mai scris în articolele trecute Bitcoin în sine nu are viitor decât ca bubble coin. Este posibil ca el să reziste, să ajungă la o valoarea inimaginabilă de câteva zeci de mii de dolari, dar ulterior fiind folosită doar la mutări de capital și spălare de bani.

Riscul pe care-l impun crypto monedele nu va lăsa guvernele să stea cu mâinile în sân, și perioada de degringoladă care este încă prezentă pe piață va dispărea în următorii ani. Riscul de susținere a terorismului și a spălării de bani cu ajutorul crypto monedelor este foarte mare iar singurul motiv pentru care guvernele nu reacționează în fața acestui pericol social este fie că au un interes ascuns, fie nu realizează pericolul la care se expun direct sau indirect.

Revenind la Bitcoin Cash, acesta se menține la o valoare aproximativă de 600$ pe unitate, cu un maxim de 640$ în ultimele 24 de ore și un minim de 595$. Decalajul față de Bitcoin este destul de mare și procentual este o investiție mai bună bitcoin-ul decât BCH. Întrebarea care se pune este ce se va întampla după noul fork segwit2x din Noiembrie? Va deveni Bitcoin Cash noul Bitcoin sau va intra într-un con de umbra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here