Acasă Zvonuri, trolling, crypto știro Bithumb exchange spart de hackeri?

Bithumb exchange spart de hackeri?

254
0
bithumb hackeri

Un zvon circulă pe internet, zvon care se pare că este adevărat. Este vorba de informația că exchange-ul corean de monede virtuale Bithumb a fost spart de hackeri. Conform informațiilor apărute pe internet peste 30.000 de conturi au fost afectate. Cel mai probabil hackerii provin din Corea de Nord, aceștia fiind recunoscuți că vizează din ce în ce mai mult exchange-urile de unde pot sustrage dintr-o dată cantități mari de crypto monede.

Informația a apărut încă de acum câteva zile pe internet și în ziarele din Coreea de Sud, totuși se încearcă minimalizarea atacului, în plus fiind un exchange corean informația nu a captat atenția site-urilor de crypto știri în limba engleză. Pe pagina celor de la Bithumb există un anunț de tip pop-up care apare imediat ce intrați pe site și prin care sunteți anunțați că s-au înăsprit metodele de autentificare pentru a întări securitatea informațiile personale, lucru care nu face decât să întărească știrea privind furtul datelor din conturile a peste 30.000 de clienți.

Se pare că parchetul general de investigații penale din Seul a preluat cazul. Hackerii au vizat angajații Bithumb cu email-uri de tip phishing, trimițând programe malware și infestând astfel calculatoarele folosite de angajați. Astfel, hackerii au reușit să extragă informații personale din peste 30.000 de conturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here